Lite blandat.....

Hallojsan! nu har det hänt lite vid skrivbordet igen. Här kommer först en Lo som jag gjort till handarbetas månadstävling. Våren är temat.
sen kommer lite mer annat efter den. hÅll tillgodo.Busungarna är påskkärringar!

Mina fina snutta börjar bli så stor! här är ett kort ifrån semestern.

Liten snutta som älskar att bada.
japp det var en liten snabb uppdatering.

ha det gott i vår"solen"
tjipp
Pilla

something new.....

Lite nytt från skrivbordet i olika stilar. Har ju liksom inte hittat min egen stil eller så har jag hittat den och den är en salig blandning av allt. Hm....ja så kanske det är .....jag vill inte fastna i nått som ser likadant ut hela tiden typ alltid vintage eller alltid monokromatiskt eller alltid blommor eller så. Fastnar heller inte alltid för ett foto först eller en stämpel. det kan lika gärna vara i en färg eller ett papper eller nått annat. Mycket är det humöret som styr vad som produceras vid skrivbordet. Men ja iallafall här kommer ett kort efter bonus sketchen hos 2s4y. Hittade en stämpel som Martha hade och jag stämplade upp några. Helt underbar liten "Hero". Sen kommer lite mer som jag gjort efter den.Tjipp!
Pilla


2S4Y sketch this week!

Ja är helt inne på 2s4y och bara älskar skisserna som ger mig sån inspiration!
Här kommer 2 kort till. Här är skissen!


korrrrrrrrt! och lite mer kort

ja lite grann får jag gjort även om det känns som inget alls ibland. Har massa energi kvar från träffen ändå blir det mest att jag kollar bloggar för att hitta utmaningar.
Jag har fastnat för 2s4u där kazan&Laura gör så otroligt fina kort. Har tittat på deras bloggar ett bra tag nu så nu var jag tvungen att skapa lite efter en av deras sketcher.

HÅll till godo här kommer det nyaste från skrivbordet:Byye! 

uppdatering i stämpelförrådet igen....

jaaaa för stämpelboden ska ju lägga ner och countryscrap har ju rea för att de styr om lite... så lite shopping blev det allt.
Annars hinner jag inte scrappa så mycket just nu har fullt upp med jobb och vardag men några minuter då och då så blir det sakta till lite fina Lo´s och kort.
Först ut ett kort till en vän.
Sen en titt på mina nya stämplar! i just love them!!!!


  

 

ja det var allt för nu. Återkommer snart igen! stämpla lugnt!!!
//Pilla

RSS 2.0