Helgen slut och det snöar...

Ja helgen kom med en rasande fart och passerade ännu snabbare. Dottern har varit med moster 2 dagar och då hann jag pyssla lite när lillkillen somnat. Har fått värsta lusten just nu och det går faktiskt riktigt bra oxå. Jag testar och håller på och resultatet blir jag jättenöjd med. Här kommer lite från helgen.Ett kort med ett av scrappmässans inköp! bildmålarnas stämpel med grodkalas! så toksöt!

Lite sliten vintage stil testade jag på och detta är resultatet av det.

Testade på att maska lite och det blev oxå bra. Hängel från scrappmässan med.Ännu en maskad hängel i svarta toner. Målad med promarker pennor (somjag inte riktigt har fått kläm på)

Nä tillbaka till skrivbordet med en kopp nygjort kaffe och massa mer lust att pyssla!
Ta dá!

whaaaaaaa så kul med mässa!!!!!

Det var helt otroligt kul! Tack borsdkompisarna för trevligt sällskap och tack ni som fixade och styrde så att mässan blev av och så bra dessutom!
Nästa gång är jag tillbaka och så hela helgen och ingen reservplats inte, jag lovar!! Är helt såld på scrapträff och då var detta min första som jag suttit med på.
Iallfall så var jag där kl 10 i lördags. Träffade Martha som jag inte sett på länge och det var jättekul att prata och scrappa bredvid henne. Hon är alltid så himla glad och full av energi! Hade oxå Åsa M vid samma bord. Har bara sett inlägg från scrappiz av åsa och gillar hennes fina alster. Hon scrappade med sån fart så man hann typ bara blinka till så var en till LO klar hos henne.

Jag shoppade loss en hel del på loppisbordet. Det blev en hel del nya stämplar, punchinella, glitter och brads mm.
Sen var det besök i butikerna och där shoppade jag i omgångar. Mycket lim, papper, blommor och bokstäver blev det.
Sen var det lunch och sen gick dagen med en rasande fart. Glömde min ryggkudde hemma och trodde inte jag skulle kunna sitta mer än några timmar men man var ju uppe och sprang och tittade stup i ett så det gick över förväntan. Jag landade hemma i soffan för att se mello kl 20:10 prick.

Har inte hunnit fota allt än men här kommer lite iallafall.

Bara älskar detta papper!

man fick en "goodiebag" med papper, blommor mm i att skapa nått av och detta blev mitt alster.

Ett fint kort i rött. testade att göra blomman (den stora) själv efter en mall.

En kort utmaning på mässan.

Grattis kort till en fd kollaga och vän som fyller år snart.

Coola färger puncinella som jag shoppade på loppisbordet.

Sist men inte minst! på söndagen åkte Zara och jag dit igen för jag ville shoppa lite mer papper.
Hade spanat in en tokfin väska. Ja modellen större än den jag har idag. Tänkte finns den kvar så köper jag den!
Den fanns kvar! Så nu står den här påfylld och klar. Den lilla, för nu känns den väldigt liten, har zara fått för att ha sina scrapp grejor i. Hon fick en påse med prima blommor av pysselpassion för att kunna ha något i sin "nya" väska. Jättestort visade hon upp påsen för scrapptjejjerna där jag satt dagen innan.
Här är den, underverket!!!

Ska försöka uppdatera oftare jag lovar!
kramiz

Scrappmässa i helgen!

och jag har precis fått en sittplats! ihhh är så lycklig. Min första mässa där jag inte är besökare och kund utan får sitta med proffsen och bara scrappa hela dagen! ihhh vilka höga förväntningar jag har.

Så efter helgen lägger jag ut mina alster åstadkomna på helgens mässa. Givetvis blir det en hel del shopping oxå för det börjar sina i mina lådor och då framför allt limprodukter.

Hoppas ni oxå får en kanonfin helg! och när kommer våren???

kram Pilla

pysslat lite i helgen

Ja helgen har gått förbi med en rasande fart. 2 kort har jag fått till och fina blev de tycker jag.


ett runt grattiskort i grönt och gult.

så ser det ut innuti. EN pop up pingvin!

ett romantiskt grattiskort  med lite rosor och annat.

Ja sen såklart Zaras fina kort som kom med på Hänglar & Stänglars inspirations blogg.
HOn är jättestolt kan jag säja!

Zara har skapat!

Nuhar vi gjort lite pyssel både Zara och jag. Zara har jag lovat länge att hon ska få sitta vid mitt skrivbord och använda vilket material hon vill och pennor, stenar, glitter och band precis som hon vill.

ja lovat är lovat så i förrgår så satt hon där och lånade mina akvarell pennor och stompade ut färg och klistrade för fullt.
Det vart så himla fint för att bara vara 6 år så jag skickade in hennes fina kort till Hänglar och Stänglar då hon hade en sån stämpel på sitt kort och vips så låg den med på deras inspirationsblogg.

Sååå kul kanske hon blir en riktigt bra scrappare men om några år....

Ta da!
Pilla

RSS 2.0