japp nu är jag tillbaka igen!

Oj vilken vändning livet kan ta!! och just det gjorde mitt. Men nu är jag tillbaka och jag har hittat en hel del av inspirationen så nu kör vi igen!!!

Faktiskt så var jag på scrappträffen här i Linköping i höstas och det var sååå himla kul att träffa alla likasinnade och sitta och bara bli inspirerad och inspirera andra men framför allt att bara få va och snacka en HEL helg!! underbart och verkligen en riktig energikick för mig.

Jag fick testa splashar och deco och det var jättekul!!! tack Martha för din enorma inpiration till mig!!! kram

ja ja men nu vill ni kanske se vad det blev förnågot skapat kanske?

HÄr kommer lite:


HÄr en LO med mycket återvunnet på. tex gammal spets från ett klädesplagg, fjärlilar utstansade från en förpackning, en knapp från en skjorta och min pappas foto av mig som liten. Sen givetvis mycket mera!!

Min fina tjejja slutar skolan, en minimalistisk LO med endast bling, band, stämpel och dymo.

En LO efter en skiss där man skulle ha mycket rutor coh det här fotot passade ju bra att dela på. Embossade lite kompasser i clear och sen lite blommor, bling och band. Hittade en bingo träknapp med siffran 8 vilken tjejjen är på bilden så jag färgade in knappen med vit färg och turkost glitterlim. Fina fisken eller hur!

Min fina lillasyster som är min alltiallo när livet krisar! Tur jag har lite trotjänare runt om mig. Kameran gör inte bilden rättvisa den är i mycket härligare grön i verkligheten.

ja en bra start på ett nytt liv och en nystart av min pysselhörna.
mer kommer!

tada!
kram!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0